Vi söker växtodlingssäljare

Är du relationsskapande person med erfarenhet av växtodling? 
Då kan det vara dig vi söker!

Fokus för ditt arbete är försäljning av gödning, utsäde, kalk och växtskydd samt tillhörande rådgivning. Du kommer ansvara för försäljning i Halland, Skåne och Småland.
I tjänsten ingår även inköp av spannmål. På sikt kommer rollen utvecklas till affärsansvarig för växtodling, detta innebär att ansvara för försäljning och marknad, samt ta hand om och planera inköp för växtodling. Vi tror att du har stort intresse för att bevaka marknad, samt följa trender och utveckling inom spannmål och växtodling. Du har god kännedom om villkoren inom lantbruket. Du har lätt för att knyta kontakter och har viljan att vara delaktig i vår framgång.

Vi erbjuder dig ett inspirerande och utvecklande arbete i ett företag med stor framåtanda och optimism. Du planerar själv din arbetsdag som till stor del består av kundkontakt och samarbete med leverantörer.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller likvärdig erfarenhet, minst tre år, med att arbeta med växtodling. Det är meriterande om du har arbetat minst ett år med rekommendation av växtskydd i fält. Arbetet underlättas om du är nyfiken, engagerad, initiativrik, förtroendeingivande och brinner för affärer.
Tjänsten är heltid.  
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Har du frågor kring tjänsten kontakta:
Sälj & inköpschef Växtodling Peter Hansson på 0430-162 17, peter@vallberga.nu  eller
VD, Jörgen Karlsson på 0430-162 07, jorgen.karlsson@vallberga.nu

Personligt brev tillsammans med CV skickas till info@vallberga.nu
Vi kommer hantera ansökningarna löpande och kan komma att avsluta rekryteringsprocessen tidigare än sista ansökningsdag om vi hittar rätt person.
Sista ansökningsdag är 2021-11-14.