Stimulerande säsongsarbete

Om du söker ett stimulerande säsongsarbete, sök till vår spannmålsmottagning i Hov, Laholm.

Beräknad start i slutet av juli/början på augusti tom mitten/slutet av september. Arbetstiderna är varierande och oregelbundna.

Helg- och kvällsarbete ingår.

Skicka din ansökan snarast till: maria.jonsson@vallberga.nu

Vid frågor och/eller funderingar kring tjänsten, ring Maria Jonsson

0430-162 25.

ARBETSTUPPGIFTER

Registrera invägning av spannmål per kundnummer & på rätt spannmålssort. Ta prov på inkommande spannmålsekipage för bedömning av kvalitet och för kommande analys. Genomföra analyser av provtaget spannmål och registrerar resultat.

Märka och organisera referensprover. Se till att det är rent och snyggt i och utanför labbet. Vi ser till att du får introduktion i samtliga arbetsmoment.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning, är en lagspelare som arbetar lika bra självständigt som i grupp. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad, kan arbeta effektivt och noggrant under högt tempo. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du är flexibel och lätt kan ställa om i en föränderlig miljö.

Du bör ha god datorvana. Det är ett plus du har erfarenhet eller bakgrund inom lantbruk, dock inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.